< bigger & better business >

Välkommen att höra av dig så ser vi hur jag kan hjälpa er med utvecklingen av ert företag!

 

Med gedigen erfarenhet från olika branscher och utmaningar globalt och lokalt har jag lätt att känna igen och identifiera vad som behöver göras. Sen gör jag det. Är snabb med att omsätta ord till handling. Och konkreta resultat blir det! Businessen blir både större och bättre. Dessutom säkerställer jag att förändringsresan i sig blir både utvecklande och kul för involverade. 

”Kul, utvecklande och lönsamt” det är målet i sig och resan dit.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

0046 793 133 419
00351 963533316


Arbets- och prismodeller:

pil S (Small):
  Genomlysning för att forma aktivitetsplaner

Under några tillfällen analyserar vi företagets business/ idé med målet att transformera och anpassa ert blivande eller existerande business så att den har bästa förutsättningarna för att överleva, växa och expandera.
Resultat: En handlingsplan, baserad på målbild, SWOT-analys och budgetberäkningar, för er att implementera.
Pris: Timpris.

pil M (Medium):
   Paketering och Implementation

Vi paketerar företagets erbjudande, och transformerar identifierade områden för att få businessen att fungera optimalt för att växa och öka lönsamheten. Jag hjälper er med implementationen, där jag kommer att använda både “push” resp. “pull” metoder för att få ord att bli handling, och vi kommer att jobba som ett team för att nå resultat.
Aktivt implementations-engagemang hos samtliga parter är nödvändigt/ avgörande.
Resultat: Vi når satta mål inom beslutade tidsramar.
Rekommenderat är att köra 2-3 sessions per vecka initialt, minimum 1 session per vecka är nödvändigt.
Normalt pågår den här typen av uppdrag några månader.
Pris: Ett enhetspris beräknas, vilket baserat på uppdragets omfattning.

pil L (Large):
   Tillväxt och expansion

Jag går in i en utförande VD-roll där jag mer eller mindre heltid är involverad i alla företagets delar från strategi till operationella ärenden om hur företaget ska utvecklas och skötas.
Resultat: Ett mycket större och bättre företag som är smart byggt och fullt anpassat för marknaden (inklusive internationell etablering).
Startläget hos de företag som efterfrågar “Large” uppdrag kan vara relativt olika, allt ifrån att omgående behöva en Turn-around för att överleva till att befinna sig i en relativt fin företagsform men en extern VD önskas för att snabbt och effektivt utveckla och växa företaget (t ex med anledning av att ägare vill förbereda en bolagsförsäljning).
Pris: Konsultarvode månadsvis + överenskommen % av vinstökningen och/eller försäljningssumman (om bolagsförsäljning är målet).


”En small Large” – självklart anpassar vi arbetsmodellerna för att fungera optimalt. T ex kanske ni önskar att enbart etablera er och växa på en vald lokal marknad, och det kan jag hjälpa er med att verkställa.

Klicka på respektive område för att läsa mer om det!